Al treilea e cu noroc / Third one is a charm

N-am putut sa nu ma amuz cand am vazut si la tv si in ziare ca Nostradamus a prezis ca pe 11 noiembrie 2010 va fi prima zi din al treilea razboi mondial. S-or fi adevederit multe chestii din ce a zis omul ala da asteptam sa o vedem si pe asta  , cel mai probabil la Otv. Ca sa fie treaba treaba si Baba Vanga , aia chioara din Bulgaria care a nimerito cu cateva chestii gen al doilea razboi mondial si care chiar a nimerito cumva in 1989 cand a declarat “Groază! Groază! Fraţii noştri din America se prăbuşesc de la mare înălţime, înjunghiaţi de moarte de ciocurile unor păsări de oţel!” , pacat ca a uitat sa specifice in 89 si anul 2001 in care se va intampla poate se evita ca sa-i faca in ciuda la baba , printre alte tampenii se pare ca a  prezis dezastrul de la Chernobil si destramarea URSS , asta ultima cam era de asteptat. Ultimul rege al Bulgariei a laudat-o personal si dupa comunistii au facut-o uitata lumii.  Baba asta a revenit in centrul atentiei prin 2000 si ceva cand a prezis ca SUA va fi condusa de un om negru candva in timpul vietii ei si omul asta negru va fi ultimul presedinte al statelor Unite , urmand a fi destramate statele astea ca urmare a razboiului mondial din …..ia ca sa vezi ……noiembrie. Omul ala negru a devenit presedinte in 2009 ,deci pana aici e bine. E bine ca prezicerile nu se bat in cap cu alea ale mayasilor de fapt are logica… incepe un razboi mondial in noiembrie 2010 si pana in decembrie 2012 au timp destul oamenii sa distruga lumea.

Draga mass-media asteptam cu nerabdare un nou episod din aceasta spalare de creier pe care ne-o difuzati zilnic. Keep it real people.

ps: in alte stiri mai reale si mai importante , comform surselor oficiale de la FMI ,dupa noile transe de imprumuturi ale guvernului nostru Romania A DEVENIT OFICIAL CEA MAI SARACA TARA DIN UE , ne-am chinuit mult si uite ca am putut , era cat pe ce sa ne fure titlul Bulgaria din nou si anul asta dar noi am dat dovada de ambitie , datoriile cumulate si lipsa totala de strategii pe termen lung comform aceluasi FMI ne-au asigurat destule datorii ca sa ramanem in capul clasamentului si la anul. Felicitari

Published by

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.