Back again

Ultima zi la vapor a fost ok  , predat functia , si ramas ca pasager peste noapte la bord. Voiajul asta a fost productiv. Am fi preferat la hotel inainte de plecat acasa dar pana la urma e amuzant sa te uiti la restul cum muncesc si tu stai degeaba.

La aeroport in Singapore  apare prima deviere , avionul are intarziere 2 ore din cauza escalei anterioare. Problema e aveam doar o ora sa prind zborul de conexiune din Istanbul  catre Bucuresti. Dupa 12 ore de zburat cu curu intepenit in scaun , timp in care vizionat 3 filme , servit 2 mese , facut 2 ture de avion sa nu faci tromboza , si incercat fara succes sa dormi , aterizat la Istanbul. Zborul catre Bucuresti a decolat de mult , asa ca compania nea programat la urmatorul zbor care era seara peste 10 ore. Compania Turkish Air fiind una din cele mai respectabile din Europa nu ne-a lasat amanet prin aeroport ci nea dus la hotel Hilton in centrul orasului. A urmat o zi absolut superba in Istanbul , in care am vizitat mai pe fuga asa cat mai mult posibil , cunoscutii mei ar fi fost mandri daca ar fi vazut cati kilometri am parcurs pe jos.

Seara revenit la aeroport , mergand prin terminal spre poarta de imbarcare ma proptesc in valiza lu unu atarnata in mijlocul coridorului , nenea cu o scarba maxima  o impinge cu piciorul putin cat sa trec. Uitanduma la restul oamenilor din jur , toti cu fete de amarati , cativa mai tiganosi , 2 pitipoance in tenesi puma roz si pantaloni de trening albastri , si cu fieroaice de prost gust la gat si in urechi , imi zic catre mine cu voce tare “Ba ce muie au astia” . Doua secunde mai tarziu vad si afisul electronic care anunta zborul catre Bucuresti la aceasi poarta , ca sa vezi ce surpriza. La asteptare circul continua in sala de asteptare  , un parinte urla la copilul lui ,”Mortii matii de copil prost ce nu intelegi sa stai locului” , dupa care il ia pe sus si il tranteste in scaun. O fatuca mai frumusica zambea subtil spre mine , iam zambit si eu , moment in care a deschis gura si i se vedea un dinte frontal lipsa si inca unu spart …..damnnnnnnn. Am observat ca romanii au o pasiune imensa sa stea la coada , nici nu era tras avionul ca ei au sarit sa fie primii la coada. Ba alo oameni buni , aveti bilete cu locuri rezervate si e loc destul de bagaje pentru absolut toti , deci de unde pasiunea asta bolnava de a sta la coada in picioare??? Circul continua la Otopeni , la poarta de debarcare 2 detectivi se luau de lume asa random , fara absolut nici un motiv. In aeroport 3 exchangeuri “autorizate” cumpara euro si dolari la preturi imfecte. Cum iesi pe poarta te asteapta baietii de treaba care practica taximetria. Tariful in bucuresti este in jur de 1,3 lei pe kilometru, ei la ei era 3,4 lei/km. O tanti sia pus bagajul in portbagaj si a dat sa se urce in masina , dar a avut inspiratia sa se uite la scrisul de sub oglinda , vazand tariful a coborat repede. Fiind la o tigara langa masina respectiva si martor m-a bufnit rasul in ultimul hal , tanti respectiva vine si ma intreaba unde sunt taxiurile normale. Am directionato catre automatul care elibereaza bilete de cerere pentru taxiuri autorizate , si a fost foarte multumitoare.  In drum spre casa , a fost un black out total , ultimele zile nedormite si 2 zboruri si-au spus cuvantul , m-am trezit la propiu in fata blocului.  Acasa , se pare ca nu e nimic schimbat , a venit frigul si… cam atata. Asa ca let the good times start  , it’s vacation time baby. 😀

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Share daca iti place / Share if you like

Published by

1 Reply to “Back again

  1. Quite terrific posting. I merely located your web site as well as tried to claim that We’ve really beloved surfing around your website discussions. In fact I shall be signing up in your rss feed and i am wanting you’re writing once more as soon as possible!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.