Mentalitate gresita de profesori , una din rotitele stricate ale sistemului

“Profesori care nu au calcat la ore????? Probabil ca s.or fi plictisit sa va tot astepte de fiecare data sa veniti mai mult de 5 la un curs”
” Saracutii de voi…voi, niste tocilari, nu ati avut material de studiu.”
“intotdeauna de vina este studentul, nu elevul.”
“Nu tovarase, unii s.au nascut sa fie profesori ca tu sa ai de unde sa inveti. Stai tu linistit ca au destula imbarcare, ca nu stii tu e fix a ta problema. Iar ca sa ai experienta nu trebuie sa navigi 100.000 de mile, ”

Citate ale unui cadru didactic apartinand unei facultati de invatamant superior specializat in domeniul

marin , in cadrul unui dialog public cu un grup de navigatori si viitori cadeti. De la astfel de mentalitati invechite si inchise trebuie astazi sa ia exemplu tinerii care vor o cariera pe mare. Aveti jos un screenshot din conversatie. Tot dialogul a inceput de la un articol in care conducerea institutiei afirma ca facultatea sa nu va deveni niciodata o societate si pune la indoiala legalitatea in care opereaza o institutie de invatamant privata din acelasi domeniu , adica competitia. Mentalitatea gresita a unor profesori contribuie la un sistem deja infect si corupt al invatamantului Romanesc superior. Din pacate vor mai dura multi ani pana vom vedea un progress real.

Vedeti de asemenea si pagina de Fb GarciaCalavera.ro  , care daca va place ii puteti da un like.

vezi si alte articole din Romania: Legea fumatului in Romania , Propaganda ridicola a Constantei , RATC Constanta- o mare rusine a orasului , Cu masina la serviceANR – SSO EndorsementTrenuletul din parcul Tabacarie , Abuzul VodafoneMafia Navigatorilor ; Legi locale , Taxi Constanta , Birocratia 2 , Black Friday , Policlinica 2 , ANR Bucuresti , Bancile in RO , Let’s do it Romania -But why? , Rovinieta in oras , Inmatriculare auto , Aviz psihologic , Proiecte abandonate dupa 89  , Sea service cadet , Joburile in RO , TVA-ul

wow

 

 

 

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Share daca iti place / Share if you like

Published by

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.