Garcia Calavera

Romania tara de cacat ep 10 : Bancile fac jaf la drumul mare

Nici nu am ajuns bine in tara ca primesc SMSuri de la BRD ca cica le datores vreo 65-85 de lei (suma varia de la mesaj la mesaj) de lei si ca restantele au fost raportate la biroul de credit. Am rascolit toate dulapurile si am gasit tot ce aveam de la ei , ultima scrisoare era din 2009 , in care ma anuntau despre expirarea cardului meu si ca mi-au pregatit alt card. Cardul nou nu a fost ridicat niciodata si eu tin minte destul de bine ca m-am dus si am inchis contul meu odata cu expirarea cardului.

Am luat scrisorica si am coborat jos la banca , explicat situatia fetei , si dupa ce a butonat ea pe acolo ceva imi zice ca de fapt contul nu a fost inchis si eu datorez comisioanele de gestionare a contului. Am intrebat-o si eu de ce s-au trezit dupa aproape 3 ani sa imi zica asta si numai devreme??? Chiar nu e nici o clauza in care banca e obligata sa informeze din timp clientii , o scrisoare ceva , telefonul meu nu prea a fost disponibil pentru ca eram plecat , poate schimbasem numarul in astia 3 ani. Ma bate gandul sa ii las in pana cu datoria lor , tinand cont ca nu prea au ce sa imi faca din moment ce nu am nimic pe numele meu si teoretic nici o sursa de venit… doar asa de al dracu.

Vezi si alte articole din Romania: De ce Romanii inca plang dupa comunism dupa 29 de ani? , La revedere Romania – primele 48 de zile in Franta ,  Poze unice cu ce a fost Constanta in 1991 ,  Macel spatiu verde Constanta,  Dupa sase ani pe mare ,  Cursuri IMO 2016 sau jefuirea navigatorilor Vizita medicala obligatorie – o surpriza placuta ,  Legea fumatului in Romania – greseala majora , Propaganda ridicola a Constantei , RATC Constanta- o mare rusine a orasului , Cu masina la service ,  ANR – SSO Endorsement ;  Trenuletul din parcul Tabacarie , Abuzul Vodafone ,  Mafia Navigatorilor ;Brevet ofiter punte 2011- cat a ajuns toata afacerea;  Legi locale , Taxi Constanta , Birocratia 2 , Black Friday , Policlinica 2 , ANR Bucuresti Bancile in RO , Let’s do it Romania -But why? , Rovinieta in oras Inmatriculare auto , Aviz psihologic , Proiecte abandonate dupa ’89 de incompetenti   , Sea service cadet , Joburile in RO , TVA-ul

6 comments

 1. Cauta,studiaza ce si cum, legea, si apoi mergi la OPC, chiar daca mie mi s-a intors spatele cand am fost la ei, cu alta problema, dar exista si cazuri mai speciale, in care sunt interesati sa faca un control, banca ar fii una din dintre cazuri.

 2. valy says:))……. intrebarea mea de ce iti iubesti tara? ce interes ai!!!!!! traim in capitalism si totul este interes..raspunde si dupa aceea mai vedem…….iubitorule de tara . Un revolutionar di decembrie 1989…..PROST FACUT GRAMADA:))

 3. …JAJAJAJA, SI ROMANIA NU ESTE SARACA ,NORMAL DACA TARICEANU ESTE MILIARDAR…….TU ESTI CEL MAI FERICIT, NU STIU DE CE IMI DAI IMPRESIA CA INAFARA FAPTULUI FOARTE BINE DEFINIT CA ESI ANALFABET, PE DEASUPRA ESTI UN IDIOT CARE INCEARCA SA ARATE CAT DE “PATRIOT”ESTE , NIMIC DE SPUS ESTE DREPTUL TAU, DAR ,NENOROCIREA ESTE CA TU CONFUNZIA PROSTIA CU INTELIGENTA:)) LA REVEDERE SI RAMAI IN TARA ASTA DE CACAT…..EU M-AM SATURAT SA FIU PATRIOT:)

 4. Bravo, asa trebuie nu le mai da nimic….In EU la orice banca dintr-o tala civilizata un cont se inchide automat daca timp de 1 an nu sant miscari (depuneri , scoateri), si in RO e la fel, doar ca nu ti-au incis contul intentionat ca sa poata sa te mai “suga”…..Bancile din RO fac camatarie, furt cu japca, sant de cacat, iar autoritatile le pemit pentru ca sant tot de cacat..
  Salutari

 5. Astăzi te plâng Românie
  Doamne, ce rău ai ajuns
  Şi pentru cele intâmplate
  Nimeni n-are un răspuns.

  Astazi, noi numim valor
  Oameni fără strop de carte,
  Şi ascultăm forţat manele
  Din zorii zilei până-n noapte.

  Ţarişoara ne-au vândut-o
  Politicienii, domnii mari,
  Iar azi ne sâmbesc ironic
  C-au devenit miliardari

  Obiceiuri si blesteme
  Nu vrem să le lepădăm,
  Şpaga sfânta românesca
  Intre noi românii o dam

  De s-ar intoarce Eminescu,
  Cu Enescu si Coşbuc,
  Ar dorii din nou să moară
  Când văd românii cum o duc!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.