Witcher 3 Wild Hunt – PC Game Review

 

Witcher 3 Wild Hunt  , un joc action RPG absolut superb care incheie trilogia. Jocul isi merita toate premiile si exceleaza in toate domeniile , fie ca este vorba de grafica superba , game play axat pe actiune dar mai ales la poveste. Jucatorul intra in pielea lui Geral of Rivia , un Witcher (adica un mercenar ce merge din sat in sat si omoara monstri contra-cost) si povestea continua la scurt timp dupa evenimentele din partea a doua , dar se poate juca lejer si de cei ce nu au avut contact cu seria pana acum. Spre deosebire de jocul anterior , universul jucatorului numai este limitat la mici spatii ,  acum este liber sa cutreiere intr-o lume deschisa, intregul taram , care nu este deloc mic , si sa faca ce questuri vrea , cand vrea. Singura limitare este nivelul jucatorului , unele zone si contracte necesitand un level mare pentru a le putea duce la capat.

witcher3 2016-02-18 18-05-41-59 (Copy)

witcher3 2016-03-31 18-37-09-56 (Copy)

Desi actiunea si grafica sunt superbe , jocul exceleaza prin poveste , prin caracterele care cutreiera in lumea ravasita de razboi , prin contactele lui Geralt cu mediul inconjurator , prin relatiile amoroase ale jucatorului cu vrajitoarele Triss Merigold si Yenefer si cu prietenii din capitolele anterioare precum Zoltan sau Dandelion care reapar. Modul in care esti pus sa iei anumite decizii de moralitate nu ii afecteaza doar pe cei din jur dar au si efecte reale asupra povestii de-a lungul jocului. Lupta binelui impotriva raului nu este intotdeauna atat de simpla , raul sau binele fiind doar o chestie de perspectiva. Universul jocului este complex si divers , de la munti acoperiti de zapada pana la mlastini calduroase dar si plin de istorie. Jocul asta are mai multa istorie ca cea a Romaniei , si se invarte in jurul universului binecunoscut din Lord of the Rings sau Game of Thrones , un univers in care apar vrajitoare , elfi , dwarfi , si multi monstri periculosi.

witcher3 2016-02-21 19-27-13-28 (Copy)

witcher3 2016-02-18 18-44-45-53 (Copy)

 

Ar fi multe  de zis dar mai bine va las cu galeria de mai jos si sa va faceti propia impresie , cel mai probabil foarte buna. Rezervati-va timp , jocul este lung si savuros si va va ocupa foarte multe ore. De asemenea tineti cont de cerintele ridicate ale jocului , pentru a savura jocul cum trebuie sunt neaparat necesari 8 Gb RAM si o placa video cu 2 Gb RAM.  Cu exceptia la cateva probleme tehnice de sunet , chiar nu am ce reprosa acestui joc asa ca din partea merita un foarte meritat zece din zece.

Vezi si alte recenzii de jocuri / Other game reviews : Assasin’s Creed – Unity ;  Watch Dogs , Rome 2 – Total WarSleeping dogsBioShock InfiniteMetro 2033 Last Light , Deus Ex Human Revolution , Medal of Honour 2010 , Call of duty – Modern warfare 2

Vezi si alte recenzii de jocuri / Other game reviews : Assasin’s Creed – Unity ;  Watch Dogs , Rome 2 – Total WarSleeping dogsBioShock InfiniteMetro 2033 Last Light , Deus Ex Human Revolution , Medal of Honour 2010 , Call of duty – Modern warfare 2

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Share daca iti place / Share if you like

Published by

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.